MountVHD Progress does not end when there is a Sleep

Oct 12, 2009 at 1:30 AM
Edited Oct 12, 2009 at 1:45 AM

This is a weird behavior I am experiencing with Windows Server 2008 R2 (I'm using build 7100, downloading 7600 as I type this).

When I run the following code:

Mount-VHD -vhdPath C:\f6.vhd

Inside the Powehsell ISE script editor, everything works as expected.  But if I run this:

MounVHD -vhdPath C:\f6.vhd
Sleep 1000

Mount-VHD -vhdPath C:\f6.vhd

Sleep 5

Then the progress window stays stuck at "Bringing Disk on-line":

http://img.skitch.com/20091012-nww1ajqnepygb3qwestn55jdfp.jpg

Even though the disk is already attached (here is the output):

Disk mount: Completed

J:
Disk ID... 6

Has anyone ever had anything like this before? 

Thanks!

 

 

Coordinator
Oct 31, 2009 at 4:43 PM

Does the progress bar disappear when the sleep ends ?

In some places I haven't cleared the status - powershell will clear it when the prompt re-appears - I'm double checking that it in R2 that is taken care of.

Nov 5, 2009 at 6:16 AM
jamesone wrote:

Does the progress bar disappear when the sleep ends ?

In some places I haven't cleared the status - powershell will clear it when the prompt re-appears - I'm double checking that it in R2 that is taken care of.

 Hi James,

Thanks for the reply and sorry for getting back at you until now.  I just tested the script on a different machine and the progress bar clears and the scirpt continues execution normally.

Please disregard this issue.

Thanks.